2020 | Smakelijk toneel

Ja, we mochten weer! Na een lange stilte keerden de spelers van Crescendo weer terug op de bühne en wel met een voorstelling in coronaproof setting: onder de noemer SMAKELIJK TONEEL boden wij op 27 september 2020 een klein uurtje vermaak met twee komische sketches.
 
CHATEAU D'EAU
In het komische “Château d'Eau” werd u getrakteerd op de perikelen van een restaurant op torenhoogte, met een torenhoge ambitie en dat in tijden van Corona. Het pas geopende restaurant heeft een culinaire aspiratie die niet door iedereen begrepen wordt. De spreekwoordelijke lat wordt misschien net iets te hoog gelegd, of juist niet…Deze sketch, onder regie van Quincy Grootjans, werd gespeeld door Eric Caubo, Jenny Caubo, Annie Speetjens, Kai Menten, Mick Caubo, Yvette van den Essen & Harm Lemmens.
 
 
DINNER FOR ONE
“Dinner for One” is de klassieker onder de sketches, met name bekend door de jaarlijkse uitzending op oudejaarsavond via de Duitse WDR. De welgestelde Madam Sóphie viert haar negentigste verjaardag en meent dat haar vier gasten aanwezig zijn, terwijl deze al een kwart eeuw dood zijn. Haar trouwe butler James neemt de plek van al haar gasten in, waarna hij namens iedere gast steeds weer het glas heft. Met alle gevolgen van dien…Deze sketch, onder regie van Ivo Habets, werd gespeeld door Chantal Lambie-Boosten & Quincy Grootjans.
 
 
Deze spelers stonden in ieder geval voor u klaar om u een leuk uurtje te bezorgen op zondag 27 september 2021; we waren te zien om 14:00 uur, 16:00 uur en 19:00 uur. De entree was GRATIS, al werd een vrije gift voor de vereniging zeker gewaardeerd.
 

Nieuwsbrief

Ontvang maximaal 4 keer per jaar nieuws over onze nieuwste productie middels een brief.

Reserveren

Zodra de voorverkoop van start gaat voor onze nieuwe productie, kunt u hier de kaarten reserveren.