Wat houdt deze campagne in?
Wij hebben onze vereniging aangemeld bij de Rabobank ClubKas Campagne en nu is het de bedoeling dat wij zoveel mogelijk mensen ertoe bewegen om op onze vereniging een, of twee stemmen uit te brengen. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe hoger het bedrag is dat wij van de Rabobank voor onze Clubkas zullen ontvangen.
Wanneer mag je stemmen?

Alleen als je lid bent van de Rabobank kun je stemmen. Je zult dan binnenkort een schrijven ontvangen van de Rabobank, waarin staat dat je vijf stemmen kunt uitbrengen op de vereniging van jouw keuze, maximaal twee op dezelfde vereniging.
Vandaar ons verzoek om jouw stem, maar ook om eventueel stemmen van mensen in jouw omgeving op onze toneelvereniging uit te brengen. We zullen dit verzoek ook via Facebook aan onze achterban doorsturen.
Voor meer informatie kun je kijken op: