Nieuws

Het laatste nieuws van toneelvereniging Crescendo.

Kindertoneelworkshop

Op maandagochtend 30 december is er opnieuw een workshop voor de jeugd van Schimmert, deze wordt georganiseerd in het gemeenschapshuis.

Voor meer informatie klik hier.

Nieuwe komedie 2020

Achter de schermen wemelt het van de bedrijvigheid voor onze nieuwe voorstelling. Dit zal een vrolijke komedie worden onder regie van Ivo Habets.

Spelers: Annie Speetjens, Claire Smeets, Judith Claessens, Resi Buijs, Tiny Hennekens, Yvette v.d. Essen, Renee Havestadt, Eric Caubo en Mick Caubo.

Voorstellingen onder voorbehoud:
zaterdag 25 & zondag 26 april 2020
vrijdag 1 & zaterdag 2 mei 2020

Een nieuwe grote co-muziektheaterproductie van toneelvereniging Donatus Nuth en toneelvereniging Crescendo Schimmert 2020

Het theaterteam achter Laevesmelodie (2017) komt in 2020 met een gloednieuwe muziektheatervoorstelling met een lach en een traan, getiteld: D’R KOMIEK. Met in de cast o.a. Wil Limpens, Yvette van den Essen, Eric Caubo, Renee Hovestadt, Harry Louvenberg en Quincy Grootjans (die ook het script schrijft).

De regie wordt wederom verzorgd door Hanneke Jonkers en de cast bestaat uit 17 acteurs van Crescendo en St. Donatus (Nuth). Voor de muziek tekent een swingende, creatieve liveband, die later bekend gemaakt wordt.

D’R KOMIEK vliegt van 1955 naar 1980 en laat het leven zien van een theaterfamilie gedurende 25 jaar. Een tijdloos verhaal over ambitie en de tol van succes, gegoten in een muzikale voorstelling met Limburgse liedjes; van grote shownummers tot kleine, ontroerende liedjes. Het stuk is 19, 20 & 21 juni 2020 vanaf 20:00 uur te zien in Gemeenschapshuis Schimmert.

Check alle info en de cast op de website van Donatus; tot de officiële website van D’r Komiek gerealiseerd is, blijft dit de plek voor alle info: http://bit.ly/komiek20

Voor meer informatie en het laatste nieuws, houdt deze pagina in de gaten!