Ein Nach in Sjömmert

Dokter Jean-Pierre Heuvelmans arriveert in het enigszins vervallen hotel Weidehof in Schimmert om daar discreet een onderonsje te hebben met zijn aantrekkelijke secretaresse Monique. Vanwege de Watertorenfeesten in Schimmert is het hotel volgeboekt. Diverse muzikanten nemen er hun intrek, waaronder de vrouw van de dokter. Hierdoor kan hij zijn “golftripje” natuurlijk niet volhouden. Aangezien de directrice van het hotel, ondersteund door haar hulp de receptiewerkzaamheden niet op orde heeft, komen er meerdere gasten in dezelfde kamer terecht. Ook het pasgetrouwde stel De Vries en de gezusters Kerkhofs moeten allemaal naar kamer 12A. Of toch niet? Kortom, persoonsverwisselingen, misverstanden, confrontaties… Toneelvereniging Crescendo trakteert u op deze heerlijke klucht!

Wanneer?
zaterdag 20 april 2013 | Gemeenschapshuis, Schimmert | 20.00 uur
zondag 21 april 2013 | Gemeenschapshuis, Schimmert | 20.00 uur
zaterdag 27 april 2013| Gemeenschapshuis, Schimmert | 20.00 uur
zondag 28 april 2013 | Gemeenschapshuis, Schimmert | 14.00 uur << Let op: middagvoorstelling!

zaterdag 4 mei 2013 | MFC De Oirsprong, Oirsbeek | 20.00 uur

Waar?
Gemeenschapshuis, Schimmert                                     MFC De Oirsprong
Hoofdstraat 12                                                                   In de Pollack 4
Schimmert                                                                          Oirsbeek

Voorverkoopadressen:
Schimmert >> Manjefiek Sfeer, bloemen en trends en Soons Doe-het-zelf
Oirsbeek >> MFC De Oirsprong en Offermanns Assurantien

Reserveren
Voor de voorstelling in Schimmert kunt u reserveren via reserveringen@toneelverenigingcrescendo.nl
of telefonisch, op werkdagen tussen 19:00 en 20:00 uur en op uitvoeringsdagen tussen 10:00 en 18:00 uur.
Telefoonnummer 045 404 1964 (Mieke Schiffelers)

Entreeprijs

Regie